Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä

Hampuukia
Y-tunnus: 2997878-02
info@hampuukia.fi

Tuotteiden tilaaminen

Tilatessasi tuotteita sinun on hyväksyttävä tämän rekisteri- ja  tietoturvaselosteen ehdot ja luovutettava Hampuukia:n käyttöön välttämättömät yhteys- ja/tai henkilötiedot palveluiden toimittamista, laskuttamista ja yhteydenpitoa varten. Tällöin EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on sopimus ja siihen liittyvät lakisääteiset velvoitteet.

Rekisterin tietoja säilytetään ainoastaan kirjanpitoaineistossa.

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. sähköisillä lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Tietoja ei luovuteta muille tahoille.

Rekisterin suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot on suojattu salasanoilla. Kun rekisteritietoja säilytetään nettipalvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti, ja niitä käsittelevät vain ne työntekijät, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka ladataan tietokoneellesi (tai matkapuhelimellesi) verkkosivuilta, joilla käyt. Evästeet sisältävät tietoja, joiden avulla verkkosivut voivat tunnistaa, että olet käyttänyt sivustoa aiemmin.

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics ohjelmaa, joka käyttää evästeitä. Evästeet tallentavat tietoa yhteen kerätyssä muodossa verkkosivuston käyttäjien toiminnoista, näihin tietoihin kuuluvat esimerkiksi avattujen sivujen määrä, mistä vierailija tulee verkkosivustolle sekä vierailujen määrä. Kyseisiä tietoja käytetään verkkosivuston käyttökokemuksen parantamiseen.

Voit halutessasi torjua tai poistaa meidän tai kolmannen osapuolen verkkosivustojen evästeet muuttamalla selaimen asetuksia. Useat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, joten jos et halua sallia evästeiden käyttöä, evästeiden aktiivinen poistaminen tai torjuminen voi olla tarpeen. Jos et salli evästeiden käyttöä, voit edelleen käyttää verkkosivustoamme, mutta estäminen voi kuitenkin heikentää verkkosivuston toiminnallisuutta merkittävästi.